SVE ZA OBITELJ

Ljubavi su dali novu šansu: Leonarda Lončar i Zvonimir Boban ponovno su zajedno

30.01.2024 u 11:28

Bionic
Reading

Tri godine otkako su šokirali javnost viješću o razdvojenom životu, Leonarda Lončar i Zvonimir Boban ponovno su zajedno, sretniji no ikada

'Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni', potvrda je to koju je ekskluzivno za Story dala Leonarda Lončar, otkrivši da je ponovno u ljubavnom odnosu s bivšim suprugom Zvonimirom Bobanom.

Tri godine otkako su u svibnju 2021. javnost obavijestili da kreću svatko svojim putem, no i dalje zajednički se brinući o petero djece, Leonarda i Zvonimir odlučili su ipak ljubavi dati novu šansu.

Ova vijest iznenadila je mnoge, osobito jer je nedavno Boban napustio UEFA-u. Legendarni hrvatski nogometaš odlučio je nakon tri godine naglo napustiti UEFA-u, u kojoj je bio šef nogometa te je uz to bio na čelu novog savjetodavnog tijela - Football Board.

Leonarda Lončar i Zvonimir Boban Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, dizajnerica i bivši nogometaš proveli su 28 godina u braku, trudeći se cijelo vrijeme štititi svoj privatni život od znatiželjne javnosti.

Upoznali su se 1989. godine, a vezu su ozakonili brakom 1993. u Milanu. Zbog velike ljubavi, Leonarda je odlučila ostaviti manekensku karijeru i posvetiti se obitelji, a tijekom braka par je posvojio četvero djece, da bi 2009. dobili i djevojčicu Ružu.