iskreno o svemu

Larisa Lipovac Navojec: 'Ozljede i bolove ne osjećam. Oni su dio mog svakodnevnog života. S tim se budim i liježem'

11.05.2022 u 10:37

Bionic
Reading

Iza naše proslavljene koreografkinje i plesačice, osnivačice plesnog centra Tala je bogata međunarodna plesačka karijera, preko 150 kazališnih i plesnih projekata te brojne nagrade, a gledatelji je trenutno mogu pratiti u showu 'Ples sa zvijezdama'

Larisa Lipovac Navojec priznaje da je njoj i ostalim članovima žirija uloga u showu na Novoj TV dosta zahtjevna i nije im lako, ali da misli kako su se do sada 'dokazali kao dobar žiri s konstruktivnim komentarima'.

Domenicu je izdvojila kao jednu od onih natjecatelja u showu koji su napravili veliki napredak. Govorila je i o ozljedama tijekom karijere. 'Puno puta u plesnom životu nađeš se u situaciji kada tijelo jednostavno reagira ozljedama. To znači da si iscrpljen, istrošen i da svakako trebaš odmor. No kod nas je uvijek – show must go on! Tako da osobno ozljede i bolove ne osjećam. Oni su dio mog svakodnevnog života. S tim se budim i liježem. Uz to, kako stječeš iskustvo, tako znaš bolje tretirati svoje tijelo, štititi ga. Važno je svakodnevno trenirati i jačati tijelo da se možeš bolje nositi s izazovima', rekla je za Večernji list.

Larisa iz braka s Goranom Navojcem ima sina Grgura koji je poput nje prigrlio i ples. Na pitanje je li sretna što mu može prenijeti plesno znanje i koliko njega to veseli kaže da je dosta zahtjevno biti pedagoginja i koreografkinja vlastitom sinu te da Grgur ponekad ne voli čuti uputu od svoje mame. Pohvalila ga je da je jako dobar, super napreduje i da se zaljubio u ples. Sretna je što može učiti od nje, jer ona, priznaje, svakodnevno kroz život uči od njega.

Kada ne educira druge o plesu i ne ocjenjuje natjecatelje 'Plesa sa zvijezdama' Larisa priznaje da teško nalazi vrijeme za sebe. U rijetkim trenucima kad se to dogodi najviše voli biti sa Grgurom, dečkom Hrvojem i bliskim prijateljicama. Ide na kratke izleti, u restorane, wellnesse i važno joj je biti u krugu ljudi koje voli.

  • +3
Larisa Lipovac Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX