SEKSI OBJAVA

Lana Jurčević u izazovnom izdanju ponovo provocira

03.07.2019 u 14:29

Bionic
Reading

Pjevačica rado pokazuje svoj ravan trbuh i obožava pozirati u topićima i grudnjacima, pa je opet objavila fotografiju koja je razveselila njezine pratitelje na Instagramu. Lana Jurčević pokazala se ovaj put u crnom grudnjaku i suknjici s uzorkom koji je pravi hit sezone, a oduševljeni komentari fanove samo se nižu

Atraktivna brineta definitivno zna kako privuči pažnju zato definitivno spada među 'vladarice' društvenih mreža. Uvijek je zabavna i pozitivna, a nerijetko zna s obožavateljima podijeliti ono što je muči. Najviše pažnje Lana Jurčević ipak najviše privuku njezine zavodljive fotografije.

Na posljednjoj objavljenoj pokazala se u minijaturnom grudnjaku iz kojeg grudi samo što ne ispadnu kojeg je iskombinirala sa suknjiom leopard uzorka. Oči je sakrila malim oblim sunčanim naočalima, a kosu pustila da joj pada preko golih ramena. Fanovi su je, među ostalim u komentarima usporedili sa slavnom Kosovarkom Duom Lipom koju Lana obožava.

'Ako netko radi na sebi i fizički, ne vidim zašto bi se trebao skrivati iza četiri kilograma garderobe. Naravno, pri tome ne mislim da ne treba imati mjeru, jer mjera je, po mojemu mišljenju, ono što ženu čini seksepilnom', izjavila je ranije Lana.

  • +9
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic