FASHION GURU

Haljina Lane Jurčević puna je felera, počevši od te nesretne duljine, preko kroja, pa do čudnih košarica

  • 29.05.2019 u 12:02

  • Bionic
    Reading

    Zgodna pjevačica modno je riskirala ovom haljinom, ali rizik se ipak nije isplatio. Haljina je, kaže Fashion Guru, prepuna felera, od lošeg kroja, preko šavova, do smiješno neproporcionalnih košarica

    Nakon što smo se prijašnjih sezona itekako nagledali njezinih grudnjaka ove godine odlučila se za, nazovimo je tako, poluvarijantu. Ovakve haljine već su dizajnirale poznate modne kuće za crvene tepihe prijašnjih sezona, ali kako mi nismo baš na izvoru modnih trendova, Lana je odlučila dovesti ih u Hrvatsku.

    Ne bih imao ništa protiv povratka grudnjaka da je haljina napravljena kako treba. Nažalost, tu je puno felera, počevši od te nesretne duljine, a i samog kroja haljine, koji bi trebao biti puno bolje izveden, ne samo tako da je spojena na bočnim šavovima.

    Da ne govorim o umetnutoj šljokičastoj košarici koja je k tome neproporcionalno veća, tako da je Lana ispala kao da ima dvije različite košarice. Cipele su dobre, kao i make up, a ona je jako zgodna pa ćemo tu haljinu, srećom, vrlo brzo zaboraviti.

    PROMENADA NA CRVENOM TEPIHU

    Jelena Veljača i Nina Badrić u večernjem izlasku; evo tko je još bio na dodjeli nagrada

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.