PRIZOR ZA PETICU

I na bazenu može biti seksi kao na moru: Lana Jurčević otvorila sezonu kupanja

16.06.2019 u 11:05

Bionic
Reading

Pjevačica je osvježenje od visokih temperatura našla na trogirskom bazenu. Pokazala je kako uživa dok pozira sunčajući se na predimenzioniranom plamencu na napuhavanje, a svojim fanovima Lana Jurčević je uputila nekoliko svojih mudrih misli

'O početku toplog i ludog ljeta progovrila je i Lana Jurčević, koja je na svojem Instagram profilu objavila: Drage moje... sve smo mi u raznim fazama. Neke su napokon našle pravu osobu, neke su na prekretnici, neke prekidaju nešto u čemu su bile, ali jedno uvijek trebamo zapamtiti: imati vrijeme za sebe i na kraju dana ipak sebi biti najvažnije! Ja uvijek imam svoje ‘JA vrijeme’ i u kojoj god fazi bila, ono je rezervirano samo za mene, a za svaki ‘lošiji period’ samo si ponavljam: sve ovo ima neki smisao i neki viši razlog. Zato, udri brigu na veselje - Happy girls are the prettiest girls! Još jedno ludo ljeto može početi. Uživajte mi', poručila je Lana Jurčević.

Lana često voli podijeliti svoja razmišljanja, životne poglede i nedoumice sa svojim pratiteljima, tako im je u svom najnovijem Instagram story obraćanju poručila da je kad pusti telefon iz ruke hvata nervoza i da ne zna što bi radila da nije 'na mobitelu' te se hoće li joj neki psiholog gledajući njezine video poruke reći nešto na tu temu.

  • +9
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic