uvijek akcija i nikad dosadno

Lana Jurčević pokazuje zavodljive fotografije i najavljuje novosti u svom životu

23.10.2020 u 09:35

Bionic
Reading

Pandemija koronavirusa utjecala je na brojna područja i djelatnosti, a ponajviše na glazbenu i kreativnu industriju. Ali naša pjevačica i poduzetnica ne miruje, vrijedno radi na novim pjesmama, a i na novim proizvodima svog brenda

Lana Jurčević svoje fanove je počastila fotografijom na kojoj pozira skockana od glave do pete s čašom pića u ruci u dugoj crvenoj haljini koja joj savršeno pristaje. Neki su joj poručili da 'pazi na raskorak', da 'gori', drugi su nagađali što pije, a bilo je i onih kojima očito smeta Lanin vječno vedar duh. 'Vidi se da nisi sretna, da se to popraviti. Javi se da ti kažem kako i na koji način'. No, pjevačica se ne obazire na takve komentare.

View this post on Instagram

🌹

A post shared by La Lana (@lalana) on

Njega kože oduvijek je bila nešto što je voljela uz glazbu i što ju je zanimalo. Brend raste, širi se na različita tržišta, a Lana ne može biti zadovoljnija. 'Čekam svoje drage izdavače da mi jave plan oko muzike, a do tad miksam kremice i ostale dodatke. Hodam po sastancima', ispričala je u Instagram storyju i najavila kako tijekom vikenda izbacuje novi proizvod.

Nedavno je izjavila da je njen život daleko od glamura, haljina, pjevanja i šminke. Pokazala je svoje fotografije bez uređivanja, a potaknuta pozitivnim reakcijama sljedbenika, pokrenula je profil StvarnaJA, na kojem se dijele priče i nesavršenosti u svrhu međusobnog podržavanja. Htjela je, kaže, biti iskrena i sirova, ženama podrška i prijateljica.