iskreno priznanje

Lana Jurčević voli žene: 'Uvijek ću ih podržavati - nikad ih se neću bojati, uvijek ću se htjeti osjećati privilegirano'

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Brojni su primjeri žena koje su susreću s podmetanjima, ljubomorom, zavisti i drugih negativnih činova od drugih žena. Naša pjevačica je imala potrebu reći svoja iskustva na tu temu, koja su samo pozitivna

'Ja sam uvijek bila netko tko se divio drugim ženama, uvijek sam voljela biti u društvu lijepih, pametnih, vrijednih, dobrih, neiskvarenih žena. Žena boraca. A svi se mi borimo s nečim, na ovaj ili onaj način. Uvijek sam voljela biti okružena ženama od kojih sam mogla nešto naučiti - često su mi na put (slučajno ili je bio prst sudbine) - došle žene starije od mene koje su mi na neki način postale mentorice i dale mi ruku u puno situacija. I uvijek ću, uvijek, podržavati žene - nikad ih se neću bojati, uvijek ću se htjeti osjećati privilegirano jer ih poznajem', poručilla je Lana Jurčević.

Pjevačica se često obraća ženama i bodri ih. 'Koliko god smo s vremenom sve neovisnije, pomičemo brda i doline, samoinicijativne smo, hrabrije, poduzetnije, toliko nam je s druge strane i teže jer naša mala leđa moraju toliko toga nositi i zato se trebamo podupirati. Vjerujte, za svaku od nas postoji mjesto koje nam je namijenjeno', bila je jedan od prijašnjih objava.

Lana je na Instagramu prije dva mjeseca pokrenula profil i kampanju 'Stvarna ja' kojoj su se pridružile mnoge žene, a osmišljena je kao ženska oaza u kojoj se one međusobno podržavaju i pričaju svoje životne priče. Isprva je, priznala je, mislila da će izgubiti pola pratitelja, a ne da će nastati prava mala revolucija i da će pomoći toliko ženama i djevojkama.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!