NAJDRAŽA USPOMENA

Lady Gaga sa seta filma 'Zvijezda je rođena' kući je ponijela nešto čemu se nitko nije nadao

14.11.2018 u 14:34

Bionic
Reading

Iako je snimanje filma 'Zvijezda je rođena' odavno završeno te se sada samo skupljaju mnogobrojna priznanja i nagrade, Lady Gaga pronašla je način na koji da joj i dalje bude blizak njezin kolega iz filma, holivudski glumac Bradley Cooper

Svi koji su pogledali ovaj hit film sigurno su zamijetili Jacksona Mainea, kojeg je utjelovio upravo Bradley Cooper, kako nosi otkopčanu košulju, koju na kraju 'naslijedi' Ally, lik kojeg glumi Lady Gaga. Nakon što je završilo snimanje pjevačica i glumica odlučila je zadržati tu košulju za uspomenu.

  • +8
Zvijezda je rođena: Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Jednostavno sam željela ostaviti dio njega kod sebe', priznala je 32-godišnja Lady Gaga u intervjuu za Variety. Na naslovnici istog magazina nalazi se upravo ona u toj košulji.

Osim tog modnog dodatka, Lady Gaga uzela je Allyinu pjesmaricu, kao i bocu pjene za tuširanje Mr. Bubble iz čuvene scene snimljene u kadi.

'Za mene su te stvari iznimno dragocjene i jednog će dana zasigurno imati neku vrijednost', objasnila je, dodavši kako će te stvari naslijediti njezini potomci, kojima se nada jer se nedavno zaručila za svog menadžera Christiana Carina.

  • +10
Lady Gaga i Christian Carino Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Neke stvari zasigurno ću htjeti pokazati svojoj djevojčici ili dječaku i upoznati ih sa svim. Želim da i oni dobiju uvid u sve, da dožive iskustvo, na način koji sam ja doživjela ovaj film.'