'I'LL NEVER LOVE AGAIN'

Za sva slomljena srca: Pjesma Lady Gage iz hit filma novi je ljubavni klasik

28.10.2018 u 18:43

Bionic
Reading

Nakon impresivne glume u filmu 'Zvijezda je rođena', Lady Gaga je nova ljubimica Hollywooda, a svi se slažu kako su i ona i Bradley Cooper napravili fenomenalan posao

Film o pjevačici u usponu Ally i Jacksonu Maineu, rokeru na zalasku karijere koji se bori s osobnim demonima, oduševio je filmske kritičare, ali i publiku.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Sa soundtracka filma već je skinut prvi singl 'Shallow' koji je poharao vrhove svjetskih top ljestvica, a odmah nakon njega prije nekoliko dana je predstavljen video spot za hit 'I'll Never Love Again' kojem svi predviđaju kako bi mogao postati veliki ljubavni hit poput My Heart Will Go On iz filma Titanic kanadske pjevačice Celine Dion.

Iako je pjesma je već ranije objavljena, ali sada je Warner Bros predstavio i spot. 'I'll Never Love Again' nisu Lady GaGa i Cooper željeli objaviti dok publika ne doživi film koji je nedavno krenuo u kino distribuciju.

Zanimljivo je kako je Lady Gaga ispričala kako je upravo prije početka snimanja te pjesme proživljavala najteže trenutke jer je saznala da njezina prijateljica Sonja Durham umire od raka s kojim se borila godinama.

  • +8
Zvijezda je rođena: Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Odmah sam se odvezla do nje, međutim zakasnila sam 10 minuta. Bila sam izvan sebe. Bradley je rekao kako se ne moram vratiti u studio. No ja sam mu rekla da jedino želim pjevati. Suprug moje prijateljice i njezin posvojeni sin rekli su kako bi to Sonja željela. To je bio vrlo emotivan trenutak za tebe', ispričala je Lady Gaga o pjesmi kojom završava film.

Da je soudntrack filma veliki hit svjedoči i podatak da se između prvih deset najprodavanijih pjesama na servisu iTunes u SAD-u nalazi se čak šest pjesama Lady Gage i Bradleya Coopera koje izvode u filmu 'Zvijezda je rođena'!

  • +9
Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lady Gaga i Cooper sve svoje dionice pjevali su uživo tijekom snimanja filma, na čemu je poznati glumac inzistirao.

Nakon prikazivanja filma kritika ne prestaje hvaliti Lady Gagu. IndieWire naziva pop ikonu 'sjajnom', a Peter Bradshaw, kritičar Guardiana, 'senzacionalno dobrom' te je filmu dao pet zvjezdica.

'A Star Is Born', čiju režiju i scenarij potpisuje sam Cooper, premijerno predstavljen na Filmskom festivalu u Veneciji gdje je nakon prikazivanja Lady Gaga doživjela 8-minutne ovacije.

Lady Gaga je u jednom intervjuu otkrila da je uvijek voljela glumu te da joj se sad pružila nevjerojatna prilika koju nije željela propustiti.

'Nevjerojatno sam voljela glumu, ali na audicijama sam bila stravična, toliko nervozna da to jednostavno nisam bila ja', prisjetila se u intervjuu za Vogue Lady Gaga.