TREĆE DIJETE

Kronika jedne ljubavi: John Legend i Chrissy Teigen glazbenim spotom nagovijestili dolazak prinove

14.08.2020 u 10:19

Bionic
Reading

Glazbenik John Legend i njegova supruga, televizijska voditeljica i bivši supermodel Chrissy Teigen očekuju treće dijete. Roditelji četverogodišnje Lune i dvogodišnjeg Milesa proširenje obitelji nagovijestili su u glazbenom spotu za Grammyjem nagrađenu pjesmu 'Wild', objavljenom u četvrtak

Kroz romantični video par prikazuje svoj odnos začinjen s puno ljubavi i malo drame, u čemu im odličnom glumom pomažu i dva konja. Pred kraj im se na obali oceana pridružuju Luna i Miles, a na samom kraju Chrissy znakovito polaže ruke na svoj trbuh i otkriva lagano ispupčenje koje nagovještava da će im se uskoro još netko pridružiti.

Vevo je najavljujući video na Twitteru nagovijestio 'prekrasno iznenađenje' pa su brojni obožavatelji slavnog para čestitali na dolasku prinove.

Legend je lajkao Tweet obožavateljice koja je napisala: 'Plačem. Toliko volim Chrissy i Johna, ovo je prekrasna vijest. Pogledajte njegov novi video. Tako slatko!'.

Uoči premijere par je putem live chata na Youtubeu govorio o tome kako je poseban osjećaj imati mogućnost gledati razvoj svog odnosa kroz Legendove glazbene spotove, koji je započeo njihovim upoznavanjem na snimanju glazbenog videa za pjesmu 'Stereo'.

'Imamo 'All of Me' s brakom, ali još bez djece, zatim 'Love Me Now' s Lunom i ovaj s Milesom', rekla je Teigen, a Legend je na to dodao kako je to kronika rasta njihove obitelji.

'Jako smo sretni da je ovaj video sljedeće poglavlje', rekao je Legend.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Legend i Teigen, koji su se vjenčali 2013. godine, otvoreno su govorili o tome kako njihov put do roditeljstva nije bio nimalo lagan.

Bivši supermodel otkrila je 2015. kako je s glazbenikom godinama pokušala zatrudnjeti, a dvije godine kasnije otvoreno je progovorila i o svojoj borbi s postporođajnom depresijom nakon rođenja njihove Lune.

Teigen je potom za časopis People otkrila kako se nada da će proširiti svoju obitelj uz pomoć in vitro oplodnje.

'Želim samo prikupiti što više embrija, jer ne želim to raditi do kraja života. Bilo bi lijepo imati gomilu lijepih, savršenih zametaka i nastaviti pokušavati, pa smo to opet učinili', rekla je Teigen.

  • +8
John Legend i Chrissy Teigen Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

U siječnju 2018. godine, nešto više od dvije godine nakon što su se odlučili za implantaciju ženskog embrija koja je rezultirala trudnoćom s njihovom kćeri, Teigen je potvrdila da je in vitro začeto njihovo drugo dijete.

Slavni glazbenik je za časopis People otkrio kako je roditeljstvo ojačalo njihovu vezu.

'Roditeljstvo produbljuje vašu ljubav prema partneru jer ga vidite u drugačijem svjetlu kako prolazi kroz probleme, što je u našem slučaju bilo rođenje djeteta. Zatim je Chrissy prošla i kroz postporođajnu depresiju. Jednostavno vidite i druge strane te osobe, a ako prođete kroz to, naučite nešto i izvučete najbolje iz toga, onda to produbljuje i jača vašu vezu', rekao je glazbenik.