SVE SE MOŽE UZ SPONZORE

Kris Jenner odlučila najdražima pokloniti botoks tretmane: 'Tko ne voli botoks? Za mene je on odličan'

11.12.2019 u 14:05

Bionic
Reading

Do Božića je ostalo još malo, no glava klana Kardashian-Jenner više ne mora razmišljati što ove godine staviti ispod bora svojoj mnogobrojnoj obitelji, ali i prijateljima

Kada je riječ o pripremama za nadolazeći Božić, ako pitate Kris Jenner, glavu obitelji Kardashian-Jenner, ona je sve već riješila. Zahvaljujući sponzoru, s kojim je sklopila ugovor, Kris Jenner ovoga će Božića članovima svoje mnogobrojne obitelji, ali i prijateljima darovati poklon kartice za botoks tretmane.

'Tko ne voli botoks? Za mene je on odličan, a ako ste odgovorni i poslušate savjete doktora, mislim da u konačnici sve funkcionira. Koristim ga već duže vrijeme', rekla je Kris Jenner, a potom otkrila i svoju beauty rutinu:

'Sve je vrlo jednostavno - masaža, dobro čišćenje lica, manikura i malo botoksa i spremna sam za sve izazove. Popriličan sam tradicionalist - dok god sam čista i mirisna, sretna sam osoba.'

  • +11
Kris Jenner Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Zanimljivo je da ne samo da će dati svojim kćerima kartice za botoks, već će jednu istu takvu dati i svojoj 85-godišnjoj majci koja, unatoč poznim godinama, itekako brine o svom izgledu.