CIJENA SITNICA

Kakva majka, takva kći: Kris i Kylie Jenner imaju iste torbice s potpisom Hermèsa, čiji primjerak košta nevjerojatnih milijun kuna

01.10.2019 u 10:44

Bionic
Reading

Zajednički odlazak na poslovni sastanak majka i kći iskoristile su i za malo razbacivanja luksuzom. Tako su na nepoznatu destinaciju odletjele privatnim avionom, u kojem su sjedili i pozirale s identičnim skupocjenim torbicama od krokodilske kože i s potpisom Hermèsa

Da ne znaju živjeti nikako osim 'na visokoj nozi', članice klana Kardashian-Jenner odavno su dokazale, a sada su još jednom i potvrdile. Najmlađa kći, 22-godišnji kozmetički mogul Kylie Jenner i glava obitelji, 63-godišnja Kris Jenner na zajednički su poslovni sastanak krenule privatnim avionom.

A kao da im to nije bilo dosta, osim što su se gotovo identično odjenule, pohvalile su se i skupocjenim modnim dodatkom. Naime, slavne majka i kći, na fotografiji objavljenoj na Instagramu, poziraju s predimenzioniranim sunčanim naočalama na licu, šljaštećim dijamantnim narukvicima i prstenjem, luksuznim satovima, ali i identičnim skupocjenim torbicama.

Riječe je torbama s potpisom Hermèsa, točnije modelu Himalayan Kelly, izrađenim od krokodilske kože i čija cijena, zbog rariteta, doseže nevjerojatnih milijun kuna po primjerku.

Inače, Hermès upravo te torbice iz linije Himalayan izrađuje od 2015. godine, kada je izašao prvi skupocjeni primjerak, radi u malom broju i to samo za svoje najbolje klijente, ujedno sakupljače svih pojedinih primjeraka.

Kylie Jenner - ormar sa torbicama Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

No, ovo nije jedini skupocjeni primjerak s potpisom Hermèsa u ormaru Kylie Jenner, čime se već pohvalila u videu. Osim čak dva primjerka Himalayan Kelly torbica, posjeduje Hermès Birkin u boji čokolade izrađenoj od brušene kože i isti takav primjerak u narančastoj boji, ružičastu s točkama, izrađenu od bivolje kože, Hermès Kelly, potom Hermès Birkin od krokodila u kombinaciji crne i smeđe te niz drugih dizajnerskih torbica.

Kako je otkrila, u ormaru posjeduje najmanje 400 skupocjenih torbica, ponajviše upravo Hermèsa, ali tu su i neki modeli Louis Vuittona, Chanela, Diora i Fendija.

Kris i Kylie Jenner Izvor: EPA / Autor: PETER FOLEY