5.- 8. srpnja

Krankšvester, Cinkuši i Bebe Na Vole na Tabor Film Festivalu

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 20.04.2018 17:11
  • Objavljeno 20.04.2018 u 17:11
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Jedan od najbrže rastućih festivala u regiji, Tabor Film Festival, predstavio je nova glazbena imena

Već najavljenima izvođačima kao što su Neno Belan & Fiumens, Nipplepeople, Gabi Novak, Matija Dedić, Seven That Spells i DJ Kneža, pridružili su se Krankšvester, Cinkuši i Bebe Na Vole, što već sad upućuje da će i ove godine Festival imati kvalitetan i raznolik glazbeni program.

Krankšvester - Gaber

Nakon što su rasprodane sve super early bird ulaznice po cijeni od 145 kuna, festivalske early bird ulaznice mogu se kupiti po cijeni od 175 kuna preko sustava Entrio  još samo do nedjelje, 22. travnja.  U cijenu ulaznice kojih je ostalo manje od 70 komada uključen je i kamp za koji je obavezno rezervirati mjesto na kamp.tff@gmail.com.

Ovogodišnje izdanje Tabor Film Festivala također će imati puno popratnog sadržaja u vidu predavanja, radionica i izložbi. Prošle godine uspješno je promovirana vjera u dijalog kao lajtmotiv, a sada će glavna tema biti samoodrživost. Profesor s PMF-a Damir Bakić u svom će predavanju iznijeti ideje o samoodrživom sveučilištu.

'Kako prilagoditi studijske programe zahtjevima održivog razvoja? Kako organizirati sveučilišni život i time u praksi doprinijeti održivom razvoju i inspirirati zajednicu? Kako podići i razvijati svijest o svim aspektima održivog razvoja? Kako djelovati u zajednici?', samo su neka od pitanja na koja ćemo dobiti odgovore. Poznati vloger Krooncheck održat će 'Vlogaonicu', radionicu o izradi vloga na kojoj će polaznici moći naučiti sve tajne i trikove stvaranja takvog formata koji će privući puno publike, kako kroz svoje audiovizualne komponente, tako i kroz kvalitetan sadržaj.

Novo izdanje Tabor Film Festivala ove će se godine održati od 5. do 8. srpnja na  poznatom mjestu - dvorcu Veliki Tabor u Desiniću.