ženska dominacija

Kraljica otkrila: Princeza Charlotte je šefica čak i starijem bratu Georgeu

16.01.2018 u 14:50

Bionic
Reading

U britanskoj kraljevskoj obitelj glavnu riječ očito vode žene, a to je ovih dana potvrdila i kraljica Elizabeta II kada je otkrila nekoliko stvari o svojim praunucima, princu Georgeu i princezi Charlotte

Dvogodišnja princeza Charlotte već se postavila kao prava šefica u svojoj obitelji, a to je u nekoliko navrata potvrdio i njezin otac princ William kazavši kako misli da će biti 'problematična' kad odraste. 

No kada tako nešto čujete i iz usta 91-godišnje kraljice Elizabete II, onda znate da je to istina. 

Prilikom svog tradicionalnog godišnjeg posjeta jednoj od londonskih osnovnih škola, u sklopu vjerskog obrazovnog projekta, kraljica je jednoj od učenica darovala Bibliju koju je osobno potpisala. 

Kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Desetogodišnja Emily Clay bila je sretne ruke, a kraljica ju je upitala pazi li na svoju mlađu sestru koja je bila pored nje.

  • +11
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Emilyina mama odgovorila je da je zapravo obrnuto i da mlađa sestra zapovijeda starijoj. To je nasmijalo kraljicu koja je rekla da je ista stvar s princezom Charlotteom i dvije godine starijim Georgeom, kojem malena princeza već sad šefuje. 

Da je stvarno tako, dalo se naslutiti i iz ranijih izjava izvora bliskih kraljevskoj obitelji, kada su rekli kako se u zajedničkoj igri uvijek vidi dominacija mlađe princeze Charlotte.

  • +3
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Oboje su vrlo aktivna djeca. Charlotte voli loviti Georgea i pritom se ne boji padova i ozljeda. Teško ju je zaustaviti od trčanja po kraljevskim hodnicima, uvijek vidi nešto novo što ju okupira i stalno se kreće', rekao je neimenovani izvor nedavno za britanske medije.

Između ostalog, prije nekoliko dana svijet je doznao i kako malena princeza već sada osim engleskog govori španjolski jezik jer joj je glavna dadilja Španjolka, pa i time daje naslutiti kako nimalo ne zaostaje za svojim dvije godine starijim bratom. 

  • +10
Kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia