PRAVI ODABIR

Otkriveno zašto princeza Charlotte ne pohađa isti vrtić kao i njezin brat

15.01.2018 u 11:09

Bionic
Reading

I dok je danas četverogodišnji princ George pohađao Montessorijev vrtić te su svi bili uvjereni kako će u njega krenuti i malena Charlotte, to se nije dogodilo. Princ William i Kate Middleton iznenadili su sve odabirom privatnog vrtića za princezu, a sada se otkrilo i zašto

Prošlog tjedna dvogodišnja princeza Charlotte i službeno je krenula u privatni vrtić, a sada se otkrilo kako postoji dobar razlog za to što ne pohađa istu instituciju kao i njezin četverogodišnji brat, princ George.

  • +11
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Princ William i Kate Middleton u prosincu prošle godine najavili su kako će Charlotte pohađati Willcocks Nursery School, a ta odluka iznenadila je mnoge, osobito one koji su dobro upoznati sa svime u vezi britanske kraljevske obitelji. Naime svi su mislili da će i ona pohađati Thomas's Battersea, kao i njezin brat koji je krenuo u nju u rujnu.

Svi se zato pitaju čemu različite institucije? 'Odabrali su taj vrtić jer su smatrali kako će on biti savršen za njezin prvi susret s učenjem, a i bili su impresionirani timom koji je tamo zaposlen', rekao je izvor blizak kraljevskom paru te dodao kako je u korist Willcocks Nursery School išlo i to što je smještena u crkvi, samo vrata od Royal Albert Halla, te se nalazi nedaleko od njihova doma u Kensingtonskoj palači.

  • +8
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Princ George u vrtić je krenuo isto kao dvogodišnjak, u siječnju 2016. godine. On je tada išao u Montessorijev vrtić, nedaleko od njihovog doma u Anmer Hallu. Za razliku od Georgea, koji je pohađao samo poludnevni program, Charlotte će provoditi ondje više vremena.

  • +13
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I dok su pogledi upereni u malenu Charlotte i stilizirane fotografije odlaska u vrtić, četverogodišnji George zaokupljen je učenjem u najboljoj privatnoj školi. Školarina za nju iznosi 23 tisuće dolara godišnje i pohađa je s djecom najutjecajnijih ljudi u Velikoj Britaniji, koji žele da njihovi potomci imaju najbolju moguću naobrazbu.