krenula u predškolu

Pozira poput modela: Nove fotografije princeze Charlotte raznježile obožavatelje

08.01.2018 u 19:21

Bionic
Reading

Dvogodišnja kći britanskog princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton već od malih nogu pokazuje kako će biti prava dama mad odraste. Kensingtonska palača potvrdila je kako je princeza Charlotte krenula u predškolu i pritom objavila njezine najnovije fotografije kojima je oduševila javnost

U dječjem kaputiću boje crnog vina, cipelicama iste boje i šalom u nježnoj roza nijansi te ruksakom na leđima dvogodišnja princeza Charlotte krenula je u pratnji svoje majke, vojvotkinje od Cambridgea u predškolu.

Novo razdoblje života najmlađeg člana kraljevske obitelji Kensingtonska palača prikladno je obilježila, pa je na društvenim mrežama objavila dvije nove fotografije malene mezimice. 

  • +11
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Drugo dijete princa Williama i Kate Middleton s velikim osmijehom na licu spremno je pozirala pred objektivom svoje majke. 

'Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea s velikim ponosom objavljuju dvije fotografije princeze Charlotte, snimljene jutros u Kensingtonskoj palači. Fotografije je snimila vojvotkinja prije no što je princeza krenula u svoj prvi dan predškole u dječjem vrtiću Willcocks', stoji ispod Instagram objava koje su u rekordnom roku obišle svijet. 

Od danas malena nasljednica službeno pohađa privatni dječji vrtić u Londonu čije polugodište stoji 3000 funti i nalazi se u neposrednoj blizini palače.

  • +13
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za razliku od princeze, njezin dvije godine stariji brat, princ George pohađao je privatni Motesorri vrtić u Norfolku.