VESELA DJEVOJČICA

Princeza Charotte osim engleskog govori još jedan svjetski jezik

10.01.2018 u 20:23

Bionic
Reading

Njezina uloga u kraljevskoj obitelji za nekoliko godina neće biti toliko značajna kao ona princa Georgea koji je treći u redu za britansku krunu, no princeza Charlotte već sada pokazuje kako ne zaostaje za dvije godine starijim bratom

Dvogodišnja princeza Charlotte prije nekoliko dana krenula je u vrtić. 

S privatnih fotografija koje je snimila njezina majka Kate Middleton vidljivo je kako malena nasljednica ozbiljna kada situacija to zahtjeva, a ni samopouzdanja joj ne nedostaje. 

Za medije to je potvrdila i jedna od mama čije dijete pohađa isti vrtić kao i malena princeza.

'Ona je vrlo slatka, a pritom vrlo sigurna u sebe i uvijek sa svima razgovara', govori za magazin People neimenovana ženska osoba te dodaje kako je kćerkica princa Williama jako pristojna i energična. 

Princeza koja će u svibnju navršiti tri godine osim što je pripadnica plave krvi posebna je po još nečemu.  Budući da o njoj od najranijih dana uz vojvotkinju Kate brine i nekoliko dadilja Charlotte je dosta društvena te se sa svima lako sprijatelji. 

GROW so FAST!!. #princesscharlotte 😄😃💕 #ctto

Objavu dijeli Donalou Sheen Galang (@_thebatchieee)

Jedna od njezinih dadilja, Maria Turrion Borrallo dolazi iz Španjolske pa je svestrana djevojčica već usvojila i taj jezik.  'Ima manire i zna se ponašati u raznim situacijama iako je još dijete', zaključio je isti izvor i dodao kako je vrtić koji pohađa sjajan odabir. 

  • +11
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Kraljevski par je odabrao taj vrtić jer su mislili da će to biti idealan prvi korak za Charlottino obrazovanje, a impresionirani su i osobljem koje tamo radi', rekao je izvor blizak paru za američki tabloid.