ISTA KRALJICA MAJKA

Princeza Charlotte nevjerojatno nalikuje slavnoj prabaki

09.01.2018 u 11:36

Bionic
Reading

Princeza Charlotte, slatka kćerkica princa Williama i Kate Middleton, jako podsjeća na svoju prabaku kraljicu Elizabetu II

Dvogodišnja princeza za koju je tata William jednom prigodom kazao da je postala prava vragolanka, krenula je u predškolu u privatnom dječjem vrtiću Willcocks koji se nalazi nedaleko od Kensingtonske palače.

Baš poput svoje prabake, i Charlotte ima bob sa šarmantnim uvojcima, a obje su voljele nositi kaputiće, cipele Mary Jane i štramplice u pastelim bojama.

  • +11
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Neodoljiva djevojčica spremno je pozirala u tamnocrvenom kaputiću i cipelama iste nijanse, sa šalom i ruksakom, a fotografije velikog dana za malenu princezu koje je snimila ponosna mama Kate, objavljene su na stranici Kensingtonske palače.

'Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea s velikim ponosom objavljuju dvije fotografije princeze Charlotte, snimljene jutros u Kensingtonskoj palači. Fotografije je snimila vojvotkinja prije no što je princeza krenula u svoj prvi dan predškole u dječjem vrtiću Willcocks', poručili su iz Kensingtonske palače.

Inače, njezin dvije godine stariji brat, princ George krenuo je prošle jeseni u privatni Motesorri vrtić u Norfolku, a kako su mediji tad objavili, malena se princeza rasplakala kad je vidjela kako George odlazi. 

  • +11
Kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Slatka Charlotte u svibnju će proslaviti treći rođendan, a u travnju se očekuje prinova u kraljevskoj obitelji: treće dijete Kate i princa Williama.