luksuzan apartman

Kraljevski smještaj kakav se ne odbija: Pogledajte gdje će odsjesti Meghan i Harry

09.09.2023 u 16:49

Bionic
Reading

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa bit će smješteni u predsjedničkom apartmanu hotela s pet zvjezdica po cijeni noćenja od 2000 funti

Popularnost princa Harryja možda jest u strmoglav padu, no prilikom održavanja njegovog projekta 'Invictus Games' u Njemačkoj će biti dočekan kao najveća zvijezda, o čemu svjedoči i smještaj u jednom od najluksuznijih hotela.

Prvi put ikada, 'Invictus Games' će se održati u Njemačkoj 2023. godine, točnije u Düsseldorfu gdje će se okupiti natjecatelji iz raznih dijelova svijeta.

I dok je Harry odavno najavio kako će sve pratiti uživo, prisustvo Meghan Markle ostalo je pod upitnikom jer je iznenada obrisana iz svih manifestacija sve do zatvaranja Igara.

  • +7
Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, potvrđeno je kako će se vojvotkinja od Sussexa prije završetka priključiti suprugu o ovom njemu vrlo bitnom događaju te će uživati u raskoši njihova smještaja.

Naime, Harry i Meghan bit će smješteni u predsjednički apartman hotela Hyatt Regency te će sa 17. kata imati očaravajuć pogled na Rajnu i čitav Düsseldorf.

Predsjednički apartman hotela Hyatt Regency Izvor: Promo fotografije / Autor: Hyatt Regency promo

O koliko se prestižnom smještaju radi govori i podatak da noćenje košta 2000 funti, a apartman od 158 metara kvadratnih obuhvaća bar sa srebrnim šankom, odvojeni dnevni boravak, čajnu kuhinju te kupaonicu s kišnim tušem.