vrijeme praštanja

Kralj Charles pronašao način da provede praznike s obojicom sinova

24.11.2023 u 13:09

Bionic
Reading

Prinčevi William i Harry posvađani su do te mjere da više ne žele sjediti za istim blagdanskim stolom. Povrijeđeni William prerezao je sve veze s mlađim bratom, no Charlesu je još uvijek stalo do sina. Princ Harry u svibnju je stigao u London podržati oca na krunidbi, a navodno stiže i za praznike

Nadolazeći blagdani predstavljaju obiteljski problem za kralja Charlesa koji pokušava biti i dobar monarh i dobar otac. Situacija u kojoj je princ Harry ocrnio cijelu monarhiju otkrivši odnose i tajne kraljevske obitelji ne izgleda dobro 'na van', a ružne rečenice o članovima obitelji svrstala je Harryja u rubriku nepoželjnih članova obitelji. Međutim, očinska ljubav nema granicu te Charles želi Harryja natrag u obitelji.

Kralj Charles III. i kraljica Camilla odlučili su blagdane provesti sa svojom djecom, a domislili su se i kako će to učiniti.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Božić će tako okupiti kralja Charlesa i kraljicu Camillu te princa Williama i Kate Middleton, ali i Camillina djeca Tom Parker Bowles i Laura Lopes. Božićni praznici slavit će se u Norfolku, u seoskoj kući Sandringham u kojoj Charles III. najradije provodi svoje slobodno vrijeme.

Međutim, Sandringham nije baš veliko mjesto i nema puno mjesta za cijelu širu obitelj...

PRVI BOŽIĆ NOVOG KRALJA

Istupi Harryja i Meghan samo su ih ojačali: Britanska kraljevska obitelj u zajedničkoj šetnji nakon mise u Sandringhamu

Pogledaj galeriju

Kralj je jasno naglasio da je princ Harry s obitelji dobrodošao ako odluči provesti praznike provesti u Ujedinjenom Kraljevstvu, no izglednije je da će kraljevski par provesti Božić s Williamom i princezom Kate dok će odvojiti malo vremena tijekom novogodišnjih svečanosti za Meghan Markle, Harryja i njihovu djecu.

Princu Harryju navodno je ideja o praznicima u domovini vrlo mila te je malo vjerojatno da bi odbio poziv da provede blagdansku sezonu sa svojim ocem.

Tako se vjeruje da je Charles predložio Sussexima da dođu nakon božićnih praznika i provedu prve dane Nove godine s obitelji. Uz to, taj bi termin razdvojio zavađenu braću pa bi svi mogli izbjeći taj neugodni obiteljski trenutak i provesti blagdane u miru.

'To bi svakako imalo prednost ubijanja dvije muhe jednim udarcem, pružanja maslinove grančice jednom sinu bez izazivanja poteškoća drugome', rekli su prijatelji kraljevske obitelji.

Harry i Meghan nisu proveli odmor u Sandringhamu od 2018, a, s obzirom na šuškanja da Harryju počinje nedostajati London i mjesto koje je donedavno nazivao domom, moguće da će osjetiti usamljenost tijekom blagdanske sezone.

glamurozna vjenčanja

Spektakularne vjenčanice: Ovo su najljepša kraljevska vjenčanja moderne povijesti

Pogledaj galeriju