vrijedan nakit

Meghan Markle zablistala okićena komadom koji je pripadao princezi Diani

23.11.2023 u 21:53

Bionic
Reading

Princ Harry oduvijek je otvoreno pričao o svom odnosu s pokojnom majkom, a ne čudi da je njegova supruga naslijedila neke Dianine komade. Odjevena posve u bijelo Meghan je zablistala noseći poseban modni dodatak koji je nekoć pripadao princezi Diani

U posljednje vrijeme od Meghan Markle možemo vidjeti većinom monokromatske odjevne kombinacije, a isto se dogodilo i u Vancouveru. Odjenuta u bijelu odjevnu kombinaciju odlučila se za elegantni nakit te sat posebne vrijednosti.

Naime, 42-godišnja Meghan u utorak je posjetila dobrotvornu organizaciju Justice For Girls posvećenu zagovaranju prava i dobrobiti mladih djevojaka, a iz organizacije su poručili da su oduševljeni njezinim posjetom.

Za taj je izlazak Meghan odjenula već viđene Ralph Lauren svilene bijele hlače širokih nogavica te jednostavan top dugih rukava, a jednostavnu bijelu kombinaciju unaprijedila je s preko 80.000 dolara vrijednim zlatnim i dijamantnim nakitom Cartiera i Lorraine Schwartz.

Uz nakit i dijamantnu narukvicu 'Evil Eye' vrtoglave cijene od 28 tisuća dolara, posebnu pozornost privukao je i zlatni Cartier sat pokojne princeze Diane vrijedan 17.000 funti.

Markle dobar stil nikad nije skrivala pa je tako i na svoje zaručničko fotografiranje 2017. godine stigla noseći bijeli kaputić te upečatljive Aquazzura cipele koje su unijele pomutnju u kraljevske redove.

  • +5
Aquazzura cipele koje obožavaju članice kraljevske obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia