ima nešto što ih spaja

Iako posvađani, princ William i princ Harry ne odustaju od ovog zajedničkog običaja

23.11.2023 u 16:50

Bionic
Reading

Iako princ William i princeza Kate imaju napet odnos sa Sussexima, čini se da još uvijek nisu posve odustali jedni od drugih. Božićno vrijeme poznato je kao vrijeme praštanja, a obitelji će staviti svoje prepirke na stranu te mališanima ipak prirediti lijep Božić

Otkako je princ Harry u vlastitoj knjizi ispričao svoju stranu odnosa s bratom Williamom, dva su brata posve zahladila odnos. Princ William navodno uopće ne gaji želju ponovno uspostaviti odnos s Harryjem koji je bacio negativno svjetlo na ugled čitave obitelji. Međutim, iako su podbacili kao braća, i Harry i William još uvijek se trude da ostanu dobri stričevi.

Princ William i njegova supruga Kate Middleton i ove se godine žele držati posebne božićne tradicije koju su uspostavili s odbjeglim Sussexima. Tako je prethodnih godina Djed Božićnjak nosio poklone iz Londona u Montecito te u suprotnom smjeru, a običaj darivanja nećaka navodno žele zadržati i Harry i William.

Iako prinčevi i njihove supruge Kate i Meghan Markle ni ove godine neće dijeliti isti blagdanski stol, zbog djece žele održati obiteljske veze tijekom blagdana.

'Iako među parovima nema dobre volje, William i Kate neće uskratiti dar Archieju i Lilibet', rekla je neki dan kraljevska stručnjakinja.

male nježnosti

U inat glasinama: Nježni zagrljaji i šaputanja u javnosti princa Harryja i Meghan Markle

Pogledaj galeriju

Iako petero djece dobije poklone, navodno se odrasli međusobno ne daruju te ovaj običaj njeguju tek zbog dobrobiti djece i stvaranja ugodnog blagdanskog duha najmlađima.

Iako za stolom kraljevske obitelji ove godine neće sjediti ni princ Harry ni Meghan Markle, obitelji će se po prvi put pridružiti Camillina djeca i unuci.

Kraljica Camilla i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Avalon / Profimedia