PONOVNO SLOBODAN

Kraj pravne bitke: Kevin Costner pronašao zajednički jezik s bivšom suprugom

19.09.2023 u 21:58

Bionic
Reading

Mučna brakorazvodna parnica Kevina Costnera i Christine Baumgartner posljednjih tjedana puni medijske stupce, a na iznenađenje brojnih uspjela je dobiti sretan epilog

'Kevin i Christine Costner došli su do prijateljskog i međusobno dogovorenog rješenja svih pitanja koja se odnose na njihov brakorazvodni postupak', stoji u priopćenju za javnost Kevinovog glasnogovornika.

Podsjetimo, Christine je 11. travnja na iznenađenje holivudske zvijezde podnijela zahtjev za razvod nakon 18 godina braka, da bi nedugo zatim krenula njihova medijski popraćena bitka na sudu.

  • +12
Kevin Costner i Christine Baumgartner Izvor: Profimedia / Autor: AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Bivša 49-godišnja manekenka od glumca je zahtijevala da joj isplaćuje pozamašnu svotu alimentacije uz opravdanje da su njihova djeca navikla na luksuzan lifestyle. U strahu da će se njihov boravak kod oca razlikovati od onoga što im ona može priuštiti, Baumgartner je zahtijevala da joj Costner isplaćuje više od 175 tisuća dolara alimentacije kako bi se sva raskoš njihovog života nastavila.

'Tražimo da se poštuje njegova, Christineina i privatnost njihove djece dok prolaze kroz ovo teško vrijeme', dodao je u medijskom priopćenju glasnogovornik holivudske zvijezde.

Tijekom dvodnevnog sudskog postupka u Santa Barbari, kojim se krajem kolovoza određivala alimentacija za djecu, sudac je odredio mjesečne isplate koje će Kevin plaćati Christine na 63.209 dolara, što odgovara njegovom predloženom iznosu, nakon što su Christine i njezini odvjetnici od glumca zatražili 175.057 dolara.

'Budući da djeca lete privatnim zrakoplovima kako bi išla na luksuzne odmore kada su s ocem, Obiteljski zakon nalaže da Kevin treba platiti dovoljnu alimentaciju kako bi djeca mogla ići na slične odmore kada su s majkom", kratko su naveli odvjetnici koji zastupaju bivšu manekenku koja se bavi dizajniranjem torbica.

  • +6
Novi dom Christine Baumgartner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uoči vijesti o njihovoj nagodbi, bivši se par ponovno trebao pojaviti na sudu ovog prosinca kako bi riješili valjanost svog predbračnog ugovora.

Brak s Christine Baumgartner u trajanju od 18 godina za Costnera je drugi. Sa Cindy Silvom godine 1994. okončao je brak dug 16 godina.