sve je u brojkama

Neće joj ostati dužan: Kevin Costner je pronašao način da se osveti bivšoj supruzi

07.09.2023 u 15:15

Bionic
Reading

Kevin Costner nije pronašao vječnu sreću uz Christine Baumgartner, a koliko ga je njezin odlazak povrijedio, znaju samo njemu najbliži. Njezina želja za rastavom navodno ga je šokirala, a kasnije želje za visokom alimentacijom za njega su bile apsurd. Ipak, iskustvo u brakorazvodnim parnicama pokazalo se korisno pa je glumac pronašao način na koji će joj se osvetiti

Bračna sreća potrajala je 18 godina, ali sve što dolazi nakon ostavit će ovom paru gorak okus u ustima. Nakon što je njegova bivša supruga Christine Baumgartner predala zahtjev za rastavom braka zbog navodne neposvećenosti glumca obitelji, Costner je ostao iznenađen. Predan poslu i seriji 'Yellowstone' glumac je zaradio nevjerojatnu svotu novca, ali ne planira ju više dijeliti s Baumgartner.

Bivša 49-godišnja manekenka od glumca je zahtijevala da joj isplaćuje pozamašnu svotu alimentacije uz opravdanje da su njihova djeca navikla na luksuzan lifestyle. U strahu da će se njihov boravak kod oca razlikovati od onoga što im ona može priuštiti, Baumgartner je zahtijevala da joj glumac isplaćuje više od 175 tisuća dolara alimentacije kako bi se sva raskoš njihovog života nastavila.

'Budući da djeca lete privatnim zrakoplovima kako bi išla na luksuzne odmore kada su s ocem, Obiteljski zakon nalaže da Kevin treba platiti dovoljnu alimentaciju kako bi djeca mogla ići na slične odmore kada su s majkom", kratko su naveli odvjetnici koji zastupaju bivšu manekenku koja se bavi dizajniranjem torbica.

Djeca su naučena na privatne avione i skupocjene odmore, ali i na dom opremljen najmodernijim gadgetima, no Costner je odlučio da ne želi omogućiti svojoj bivšoj supruzi da i ona uživa u luksuzu na njegov račun.

S obzirom da je Christine odlučila osporiti njihov predbračni ugovor u kojem je jasno određeno kome ide koja svota novca i kako će raspodijeliti nekretnine, sud ju je sada odlučio kazniti.

Presuda suca Thomasa Anderlea kaže da Christine mora pokriti više od 14 tisuća dolara Kevinovih pravnih troškova koje je, kako kaže, nakupio dok je pokušavao dobiti odgovore o njezinom razumijevanju njihovog predbračnog ugovora. Na taj je način Costner ipak uspio osvetiti dio navodne nepravde koju mu je bivša supruga htjela nanijeti.

  • +12
Kevin Costner i Christine Baumgartner Izvor: Profimedia / Autor: AdMedia / Sipa Press / Profimedia