TRAUME od pjevačice

Kotigu u 'Potjeri' zbunilo pitanje o Doris Dragović, kasnije je otkrio zašto to nije znao

20.10.2021 u 08:55

Bionic
Reading

Poznati lovac iz kviza 'Potjera' koji redovito 'terorizira' natjecatelje svojim znanjem, namučio se u zadnjoj epizodi zabavnog kviza, a sve zbog splitske pjevačke dive. U borbi s pitanjima s natjecateljem Darkom, Dean Kotiga je, za razliku od natjecatelja, netočno odgovorio na pitanje koje bi obožavatelji Doris Dragović znali odgovor

'Koja pjevačica u spotu za pjesmu 'Šakom o stol' svira električnu gitaru odjevena u crnu kožnatu jaknu?', glasilo je pitanje, a kao ponuđeni odgovori bile su Doris Dragović, Jelena Rozga i Nina Badrić. Natjecatelj se odlučio za Doris, a Dean Kotiga je netočno odgovorio misleći kako je riječ o Nini.

Nakon što je pogriješio, dao je i zanimljivo objašnjenje. 'Lani, preklani, tijekom Memorijala Mirka Miočića u Zadru, kad smo igrali kviz, bio je koncert Doris Dragović. Pripremali su koncert, bila je neka probica, a ja sam uletio unutra nekako glupo odjeven, kao što sam inače glupo odjeven i nešto sam tamo njuškao… Došao je neki čovjek, imao je slušalice, nešto je vodio, i rekao mi je: 'Ti, odnesi ove stolice gore i javi se Matiji!' I samo je produžio. Eto, toliko o Potjeri i slavi', prisjetio se lovac te zaključio: 'Nakon toga, ja o Doris Dragović više ne mogu'.

Izvor: Društvene mreže

Natjecatelj Darko i njegov sunatjecatelj Mario na kraju ipak nisu uspjeli obraniti 135.000 kuna od Kotige.

Inače, kad je riječ o glazbi, Kotiga je završio šestogodišnju Osnovnu glazbenu školu u Pazinu za harmoniku. Svira gitaru, a snalazi se, kako je ranije izjavio, i sa klavirom. Pjevao je kraće vrijeme i u zboru i u klapi.

  • +3
Dean Kotiga Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL