VOLI HRVATSKU GLAZBU

Konstrakta otkrila koja joj je najdraža hrvatska pjevačica još od djetinjstva

13.05.2022 u 11:56

Bionic
Reading

Srpska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu neposredno prije odlaska u Torino dala je intervju za 24 sata u kojem je otkrila mnoge zanimljivosti o sebi. Objasnila je zašto je pjevanje prevladalo ljubav prema arhitekturi, što sluša u slobodno vrijeme i vjeruje li liječnicima

Osebujna glazbenica Konstrakta za 24sata otkrila je još nekoliko zanimljivosti o sebi, svom privatnom životu te planovima za glazbenu budućnost. Pravog imena Ana Đurić, pjevačica koja ove godine predstavlja Srbiju na Eurosongu, na kojem je izborila ulazak u finale, izaziva pravu senzaciju diljem regije.

Prijavom na Eurosong za njezino je ime čuo širok krug ljudi, kojima je sada favorit na tom glazbenom natjecanju.

U razgovoru za 24sata kazala je da nije očekivala takav uspjeh, ali puno zasluga pripisuje upečatljivom scenskom nastupu koji ljudima ostaje u sjećanju.

Konstrakta na ceremoniji otvorenja Eurosonga Izvor: Profimedia / Autor: maximon / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kaže i da joj ne smetaju kritike. 'Smatram da je zdravo i razumno razmišljati drugačije. Dok god se toleriramo, dobri smo.'

Bez razmišljala je rekla da upravo od Hrvatske očekuje 12 bodova na Eurosongu i potvrdila da je Europa spremna za njezin neuobičajen nastup.

Od hrvatskih izvođača najradije sluša Josipu Lisac, koju obožava još od djetinjstva, a nisu joj strani ni Dino Dvornik, Azra, Haustor i Vojko V.

Budući da njezina pjesma govori o zdravlju, ekipa 24sata upitala je Konstraktu vjeruje li liječnicima, a onda je nakon kratkog premišljanja odgovorila da vjeruje. Dodala je da ponekad koristi i Google kako bi provjerila stvari.