USKORO NA NETFLIXU

Konačno možemo vidjeti i čuti 'Springsteena na Broadwayu'

29.11.2018 u 10:39

Bionic
Reading

Više od dvije godine američki roker Bruce Springsteen punio je gledalište njujorškog Walter Kerr Theatrea, a paralelno s njegovim posljednjim nastupom 15. prosinca publika diljem svijeta moći će putem Netflixa pogledati 'Sprinsteena na Broadwayu'

Za razliku od njegovih uobičajenih koncerata, Springsteena na Broadwayu nije pratio veliki bend, a setlistu svojih rock klasika The Boss je upotpunjavao životnim pričama probranim iz autobiografije 'Born to Run' iz 2016. godine.

Ponekad je svoj nastup začinio i vrlo otvorenim dijeljenjem političkih stavova, a početkom ove godine 'Springsteen na Broadwayu' dobio je posebnu nagradu na dodjelama američkih kazališnih nagrada Tony.

Iako bez pratećeg benda, Springsteen na brodvejskoj pozornici nije bio usamljen s gitarom.

'Visio sam jedne noći u baru Stone Pony kad se pojavila ova prekrasna crvenokosa. Ona je izvrstan tekstopisac, ona je jedan od najljepših glasova koji sam ikada čuo. Ona je pametna, tvrda - ali krhka', najavljuje u Netflixovom traileru Springsteen članicu svog pratećeg benda E Street i svoju suprugu Patty Scialfa, koja mu je pružala potporu i na brodvejskoj pozornici.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube
  • +15
Bruce Springsteen i Patti Scialfa Izvor: Profimedia / Autor: N.N.