POKORIO i BROADWAY

Prizor koji se rijetko viđa: Bruce Springsteen s kćerkom i sinovima na crvenom tepihu

11.06.2018 u 15:20

Bionic
Reading

U njujorškom Radio City Music Hallu u nedjelju navečer na 72. dodjeli nagrade Tony sjedile su zvijezde američke kazališne scene, elita Hollywooda, ali i brojna lica iz svijeta mode i glazbe. Među ostalim, ondje je bio i legendarni glazbenik Bruce Springsteen koji je na crveni tepih stigao u pratnji supruge Patti Scialfa te dvojice sinova i kćeri pa su sve oči bile uprte u njih

'Bossova' 64-godišnja supruga Patti Scialfa stigla je u dugoj bijeloj haljini, a jedan od najcjenjenijih i njavažnijih svjetskih rock glazbenika 68-godišnji Bruce Springsteen izgledao je posebno elegantno u crnom odijelu. Uz njih su se na dodjeli nagrada Tony pojavili i 27-godišnji sin Evan, 24-godišnji Sam i 26-godišnja Jessica.

Tijekom dodjele nagrada, legenda rocka, kantautor i gitarist je nagrađen posebnom nagradom Tony za njegov show 'Springsteen na Broadwayu'. 'Boss' se odlučio na intimnu atmosferu u kazalištu koje ima manje od tisuću mjesta, a nedavno je produljio seriju koncerata, za koje gledatelji katkad izdvajaju stotine dolara te odlučio nastupati na Broadwayu do kraja godine. Kad završi, iza sebe će imati 236 nastupa na Broadwayu, gdje nastupa sam, bez pratećeg benda. Nastupa bez pratećeg benda u unplugged verziji - uz gitaru, klavir i usnu harmoniku, dok mu se na povremeno na pozornici pridružuje back vokalistica i supruga Patti Scialfa.

'Hvala vam. Duboko sam ponosan i zahvaljujem na nagradi. Biti dio Broadway zajednice bilo je veliko uzbuđenje i čast za mene. To je bila jedna od najuzbudljivijih stvari koje sam ikada doživio. Moram zahvaliti Patti Scialfi, svojoj lijepoj supruzi i umjetničkom partneru, za ljubav i inspiraciju svake noći', rekao je Springsteen u svom govoru.

Jedan od najdugovječnijih slavnih parova, Springsteen i Scialfa proteklog petka je proslavio 27. godišnjicu braka. Scialfa je na svom Instagram profilu pokazala kako ju je suprug razveselio s buketom bijelih ruža.

— NYC Serenade — ...for the roses.... ~~Anniversary day~~

A post shared by Patti Scialfa (@officialrumbledoll) on

Još dok je bio u braku s Julianne Phillips započeo je tajnu vezu s članicom svog E Street Banda, Patti Scialfom. Godine 1989. razveo se od Julianne, a Bruce i Patti uskoro su viđeni na romantičnom odmoru u Rimu. Par se vjenčao 1991. godine i od tada su nerazdvojni.

  • +13
Bruce Sprinsgteen s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: N.N.