UVIJEK LIJEPA

Kombinacija s kojom nema greške: Glumica Sanja Vejnović zablistala u satenskoj košulji upečatljive nijanse

10.09.2021 u 23:32

Bionic
Reading

Naša poznata glumica Sanja Vejnović za promociju svoje knjige, kuharice 'Iz moje kuhinje, s ljubavlju', odabrala jednostavnu, ali vrlo efektnu kombinaciju za koju je dobila samo komplimente

Zvijezda serija 'Larin izbor' i 'Kud puklo da puklo' njeguje klasičan stil odijevanja koji joj izvrsno pristaje, a kako se može pohvaliti zavidnom figurom, Sanja je za ovaj damski look dobila brojne pohvale.

Satenska košulja u upečatljivoj nijansi ružičaste i klasične crne hlače, savršen su spoj što je i naša hvaljena glumica potvrdila svojim izborom.

Odličan outfit lijepa Zagrepčanka upotpunila je mladenačkom frizurom i decentnim make upom.

  • +3
Promocija kuharice 'Iz moje kuhinje, s ljubavlju' Sanje Vejnović Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Sanja Vejnović (60) je ove godine objavila svoju prvu kuharicu budući da je kulinarstvo njezina velika ljubav, a promociji upriličenoj u Zagrebu nazočile su i Matija Vuica, Tihana Harapin Zalepugin, Zdenka Kovačiček i dr.

'Mislim da odabir namirnica te način njihovog pripremanja i kuhanja govori o našoj prije svega brizi za vlastito zdravlje. Poznavanje svojstava namirnica i kulinarskih postupka ne mora nužno samo zadovoljiti glad, već može biti izuzetan doživljaj okusa, mirisa i ugode. Pritom ne mislim da su za to zadužene skupe namirnice i komplicirana priprema', ispričala je ranije za tportal Sanja Vejnović koja se svojedobno našla i na listi IMDb-ovoj listi najljepših svjetskih glumica starijih od 40 godina.

Inače, recepte u knjizi prate izvrsne fotografije koje je snimio Goran Mećava, filmski snimatelj, dugovječni kušač Sanjinih jela i njezin suprug, a kuharicu je objavila Mozaik knjiga.