14. GODINA NA POMOLU

Koliko još može trajati 'Uvod u anatomiju'?

21.03.2017 u 19:36

Bionic
Reading

Serija 'Uvod u anatomiju' traje već 13 godina, a jednom kad joj počne 14. godina imat će i rekordnih 300 emitiranih epizoda. Kraj se baš i ne nazire

Vrlo mali broj serija preživi nekoliko sezona. 'Uvod u anatomiju' nema takvih problema. Ta se serija emitira već 13 godina.

Kad joj ujesen krene 14. sezona, 'Uvod u anatomiju' sa 300. epizodom izjednačit će se sa sitcomom 'The Adventures of Ozzie and Harret' koja se emitirala na ABC-ju duže od bilo koje druge serije. No, za razliku od glumaca mnogih drugih serija, ekipa 'Uvoda u anatomiju' ne pokazuje znakove umora.

'Sjajno je imati posao. Već samo rutina i svakodnevni rad s dragim ljudima su sjajni, a da ne spominjem to da se možemo hvaliti time koliko se već dugo emitiramo', rekao je glumac Justin Chambers.

Chandra Wilson, koja u 'Uvodu u anatomiju' glumi isti broj godina kao i Chambers, nije se mogla ne složiti s njim. Iako se pridružio u petoj godini emitiranja, Kevin McKidd neizmjerno je zahvalan za tu priliku, kao i činjenicu da će uskoro postati najduže emitirana serija na ABC-ju.

'To je poseban događaj i ne treba ga shvaćati olako. Te se stvari ne događaju vrlo često', rekao je McKidd.

'Ne znam hoćemo li sustići 20 sezona serije 'Gunsmoke'. Znam da bismo htjeli pokušati. Vidjet ćemo. Ne volim uzimati stvari zdravo za gotovo. Ne možemo samo tako pretpostaviti da će se naša serija nastaviti unedogled. To ovisi o obožavateljima. Oni će biti ti koji će nam dati do znanja koliko nas još žele gledati', rekla je Ellen Pompeo.

YouTube Autor: YouTube