U ZAGREBU

Kipo, Žungul i ostatak društva iz 'Crno-bijelog svijeta' proslavili završetak snimanja četvrte sezone

04.10.2020 u 23:37

Bionic
Reading

Snimanje četvrte sezone serije 'Crno-bijeli svijet' došlo je svome kraju, a glumačka ekipa nakon odrađenog posla organizirala je prigodno druženje

Nakon gotovo četiri mjeseca, ekipa 'Crno-bijelog svijeta' uz epidemiološke mjere zbog koronavirusa, završila je snimanje posljednje epizode četvrte sezone serije. Zadnju klapu i uspješan posao zajednički su proslavili u zagrebačkom Jadran filmu gdje su se sjajno zabavili.

Kako je najavljeno, četvrta sezona serije na male ekrane stiže u prosincu, kad ćemo se ponovno moći družiti s glumcima iz 'Crno-bijelog svijeta': Filipom Riđičkim (Kipo), Slavkom Sobinom (Žungul), Jelenom Miholjević (Ksenija), Franjom Kuharom (Dominik), Karlom Maločom (Žac), Sretenom Mokrovićem (Jura), Anicom Dobrom (Jagoda), Kajom Šišmanović (Una), Sarom Stanić (Marina) i Elizabetom Kukić (Dunja).

  • +3
Druženje glumaca iz 'Crno-bijelog svijeta' u Jadran filmu Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Radnja se ovaj put zbiva od proljeća 1985. do proljeća 1986. godine te evocira neke od najpoznatijih događaja tog vremena, kao što su Cibonino osvajanje Kupa prvaka i nuklearna katastrofa u Černobilu.

'Svi smo s dosta opreza doživjeli mogućnost četvrte sezone. Ponosni smo jer je ovo, čini mi se, presedan - to da domaća dramska serija ovoliko traje, a i presretni smo jer volimo te likove i želimo ispričati što više njihovih priča. Sezona će biti odlična, uspjeli smo snimiti genijalnu seriju tijekom ovog potpuno suludog vremena pandemije, za nekoliko dana je zadnji dan u Splitu i mislim da je to najbolje moguće mjesto za oproštaj od Žungula', najavio je u intervjuu za tportal glumac Slavko Sobin.

Zanimljivo je i da će se u novoj sezoni u ulozi novinarke pojaviti nitko drugi nego Marina Perazić iz riječkog pop dvojca 'Denis & Denis' koja će intervjuirati samu sebe, odnosno Marinu iz tog perioda, a glumit će je mlada glumica Nadia Cvitanović.