NA INSTAGRAMU

Kim Kardashian neodoljivom snimkom malenog Psalma obilježila njegov 1. rođendan: 'Zbog tebe je naša obitelj potpuna'

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 09.05.2020 22:32
  • Objavljeno 09.05.2020 u 22:32
Kim Kardashian

Kim Kardashian

Izvor: Profimedia / Autor: Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia

Na svom Instagram profilu, gdje ju prati nevjerojatnih 169 milijuna ljudi iz cijelog svijeta, Kim Kardashian objavila je neodoljivu snimku najmlađeg člana njihove obitelji, malenog Psalma koji slavi svoj 1. rođendan

Kim Kardashian ne može biti ponosnija nego što je na djecu koju je dobila u braku s reperom Kanye Westom, a danas najmlađi od njih, maleni Psalm, kojeg su dobili zahvaljujući surogat majci, slavi svoj veliki 1. rođendan.

Kako bi obilježila Psalmov rođendan, Kim je na svom Instagram profilu, gdje je prati gotovo 170 milijuna ljudi, objavila snimku na kojoj maleni Psalm na crno-bijeloj snimci leži na trbuhu odjeven u crni kompletić, sa zlatnom narukvicom na ruci i neodoljivo naslanja svoju glavicu na ruku, smijući se mami.

Uz snimku Kim je napisala: 'Moja beba Psalm danas slavi 1. rođendan!!!!! Psalmy, zbog tebe je naša obitelj potpuna. Ti si učinio sve savršenim. Volim te najviše na svijetu!!! Sretan ti rođendan Psalm.'

39-godišnja realtity zvijezda i tri godine stariji reper osim jednogodišnjeg Psalma imaju još troje djece - sina Sainta (4) te kćeri Chicago (2) i North (6,5).