ŠKRTA NA RIJEČIMA

Kendall Jenner po prvi puta progovorila o ljubavi s NBA zvijezdom

20.05.2019 u 14:52

Bionic
Reading

Kada je u pitanju ljubavni život, 23-godišnja Kendall Jenner bitno se razlikuje od svoje četiri sestre, slavnih reality zvijezda Kardashian. Po pitanju svojih partnera uvijek je bila stidljiva u medijima, a sada je prvi puta otkrila poneki detalj o svom dečku, australskom košarkašu

Iako mediji neprestano kopaju po njezinu ljubavnom životu, Kendall Jenner uvijek je svoju intimu skrivala od znatiželjne javnosti. Tek su rijetki trenuci kada je paparazzi fotografi uhvate u muškom društvu, a stidljiva 23-godišnjakinja o tome nerado priča u intervjuima.

No, za sve postoji prvi put, pa je tako u novom broju australskog izdanja modnog magazina Vogue rekla poneki detalj o novom odabraniku. Kako je upravo Kendall lice s nove naslovnice, u fokusu je ovoga puta bila njezina ljubav prema košarkašu Benu Simmons.

Nedavno je u televizijskom showu Ellen DeGeneres potvrdila da su u vezi, a sad je otkrila još nekoliko stvari o vezi s NBA zvijezdom.

Na pitanje vidi li se u braku mlada Kardashianka iskreno je odgovorila: 'Možda, ali sada sigurno još ne. No, tko zna, možda jednog dana.' Osvrnula se i na to kako je gledajući svoje starije sestre koje su ljubavne brodolome, sreću, vjenčanja i trudnoće rado dijelile s obožavateljima, naučila da je to krivi pristup te da ona bira drugačiji.

'Za mene su neke stvari svetinja, vrlo posebne i rado ih držim samo za sebe. To su prijatelji i ljubav. Osobno, smatram da kada neke stvari izađu u javnost, da stvari postanu jako komplicirane. Takav je nered onda teško držati pod kontrolom', rekla je između ostalog zgodna manekenka.

  • +8
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I dok je njezina veza s mladim igračem Philadelphia 76ersa tek u začecima, tijekom intervjua Jenner je nekoliko puta razgovarala na video poziv sa svojim odabranikom, a prilikom šminkanja i uređivanja gledala je njegovu utakmicu.

'Još sam dosta mlada i svašta se može promijeniti. Veze u ovoj dobi često nisu stabilne i baš zbog toga ne želim od svega raditi senzaciju i privlačiti pažnju nebitnim stvarima. Veza bi trebala biti između dvoje ljudi,a trenutak kada u nju pustite gomilu, stvar postaje vrlo komplicirana', objasnila je Kendall.

  • +16
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia