u blizini opatije

Keanu Reeves proveo dan na Kvarneru, a posebno ga oduševile naše ceste

24.02.2024 u 18:26

Bionic
Reading

Ako ste se jučer zatekli u blizini Opatije, postoji šansa da ste se baš mimoišli s holivudskom zvijezdom Keanu Reevesom. Poznati glumac petak je proveo na našem divnom Kvarneru, no već je nastavio dalje

Velika holivudska zvijezda Keanu Reeves doputovao je u Hrvatsku, no nisu ga privukle ljepote našeg Dubrovnika ili Hvara, već grad kojem se najčešće pridružuje epitet 'bajna'. Pogađate, riječ je o Opatiji!

Kako prenosi Novi list, Reeves je bio ugošćen u jednom od najboljih malih hotela u Hrvatskoj - 'Boutique & Design Hotel Navis'. Tamo je, prema riječima domaćina Krunoslava Kapetanovića, uživao u bogatoj gastronomskoj ponudi Kvarnera, s posebnim naglaskom na svježu tunu.

Također, njegovo zanimanje baš za tu destinaciju motivirano je njegovom ljubavi prema motociklizmu!

Naime, hotel je smješten u blizini ceste na kojoj se nekoć vozilo svjetsko prvenstvo u motociklizmu, sportu u koji je holivudski glumac zaljubljen.

Glumcu se pridružio i ugledni filmski producent Gard Hollinger s kojim je 2011. godine i osnovao američku tvrtku Arch Motorcycles, a njihov ih je posao ovih dana doveo do Slovenije u koju su se vratili već danas.

NITKO IM NE BI DAO

U 2024. ove će se svjetske face pridružiti društvu 60+; među njima je i Keanu Reeves

Pogledaj galeriju

Međutim, Reevesovo putovanje dobit će i svoj drugi nastavak!

Popularni će glumac u lipnju stići na INmusic festival, gdje će sa svojim bendom Dogstar održati koncert za zagrebačku publiku koja ga nestrpljivo iščekuje.