ipak ništa

Tom Cruise baš nema sreće: Veza s bogatom Ruskinjom naglo završila

22.02.2024 u 09:18

Bionic
Reading

Iako se posljednjih dana šuškalo kako je holivudska zvijezda u sve ozbiljnijem odnosu s kćeri ruskog tajkuna Elsinom Khayrovom, strani mediji obavještavaju kako je veza završila. Tom Cruise tako je opet ostao solo, a sve se činilo idilično...

Tom Cruise baš nema sreće u ljubavi... Veza s 36-godišnjom Ruskinjom dobro je krenula, ali nakon samo nekoliko tjedana sve je završilo. Iako razlog još nije poznat, DailyMail doznaje kako su vezi kumovala neka uvjerenja popularnog glumca.

36-godišnja Elsina Khayrova kći je ruskog oligarha, ali i bivša supruga trgovca dijamanata Dimitrija Tsvetkova s kojim ima dvoje djece. Upravo je djecu Cruise upoznao prije nekoliko dana, što je dalo naslutiti kako je veza postala ozbiljna, no Cruise je navodno bio nezadovoljan kako se veza razvija te je odlučio prekinuti odnos.

'Među njima nema ljutnje, a za Toma je njihova veza jednostavno išla svojim tijekom', otkrio je izvor.

Kako Cruise i Khayrova žive u istoj zgradi, dobro je da je sve završilo u prijateljskom tonu, a ne kao prethodne veze popularnog glumca. Naime, ni s Nicole Kidman ni s Katie Holmes glumac nema nikakav kontakt te se svi sjećaju koliko su mučne bile te brakorazvodne parnice.

Katie Holmes i Suri Cruise Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia