lijepa ella

Kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića iskreno o karijeri, tati i ljubavi: 'Karlo je jako drag, a 'odobrili' su ga i moji roditelji

06.01.2022 u 19:42

Bionic
Reading

Ella Orešković, kćer bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića, u intervjuu se raspričala o karijeru, ljubavi i tati te otkrila kako će se i ove godine probati probiti na Eurosong, ali i što njezin otac misli o njezinoj glazbenoj karijeri

Mlada glazbenica Ella Orešković pokušala se prošle godine plasirati na Eurosong pjesmom 'Come This Way', no to joj nije pošlo za rukom. Međutim, Ellu to nije obeshrabrilo, a kako je otkrila u intervjuu za RTL, sreću će okušati o ove godine i to pjesmom 'If You Go Away' za koje je sama napisala tekst.

Zbog prezimena Ellu odmah povezuju s njezinim ocem, bivšim hrvatskim premijerom Tihomirom Oreškovićem, a mlada glazbenica kaže za oca kaže: 'Na početku glazbene karijere mi je više govorio kako je akademsko obrazovanje na prvom mjestu, no sada kao da je malo popustio. Više se 'otvorio' u tom smislu da mu je kći glazbenica i nema ništa protiv toga'.

Ipak, kako otkriva u intervjuu za RTL, u planu joj je privesti kraju u studij psihologije koji je započela u Španjolskoj, no zbog pandemije je studij preselila u Beč na privatni fakultet.

Ella svakako želi ostati u Hrvatskoj, a za to ima jako dobar razlog – dečka Karla s kojim je nedavno proslavila godinu dana veze. 'Karlo je jako drag. Prema meni se odlično ponaša, pristojan je, a važno mi je i to što imamo iste interese. 'Odobrili' su ga i moji roditelji, a mama ga posebno obožava,' kaže Ella za RTL.