zvijezda instagrama

Zgodna kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića proslavila godišnjicu veze s dečkom, otkrila i djelić ugođaja

20.09.2021 u 10:52

Bionic
Reading

Ella Katherine Orešković studira psihologiju na Katoličkom sveučilištu San Antonio u Španjolskoj, a Hrvatskoj je javnosti postala poznata svojim nastupom na ovogodišnjoj Dori. Od tada intrigira svojim zanimljivim objavama na društvenoj mreži

Odmah nakon nastupa u Opatiji Ella Katherine Orešković posvetila se glazbenoj karijeri te je najavila nove pjesme i izjavila da joj je velika želja da 'njezine pjesme jednog dana budu inspiracija mladim ljudima'. Svojevremeno je ponešto otkrila i iz svog privatnog dijela života te je otkrila da ima dečka.

S njim je provela i ljeto, a sad ga je odlučila predstaviti javnosti. Nije otkrila njegovo ime, ali ga je pokazala na fotografiji pozirajući s njim ispred ogledala, a pokazala je i čokoladnu tortu s kakvom su se počastili te veliki buket od crvenih ruža koji je dobila od svog dragog.

'Nemam neku sliku, ali znam da bih voljela sve svoje uspjehe dijeliti s osobama koje su važni dio mog života. Želim raditi na sebi i izgraditi svoje ime. Želim svojim pjesmama pozitivno utjecati na ljude i, naravno, izmamiti im osmijeh na lice', poručila je ranije za Story na temu gdje se vidi u budućnosti.

UOČI GENERALNE PROBE

[FOTO] Izvođači Dore 2021. prošetali su crvenim tepihom u Opatiji

Pogledaj galeriju