ella orešković

Kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića oduševljava glasom i stasom: Novim fotografijama pokazala besprijekornu figuru

12.09.2021 u 17:34

Bionic
Reading

Ella Orešković, kćer bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Tima Oreškovića, na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija na kojima pozira u kratkom topiću, a obožavatelji su ostali očarani njezinom ljepotom

Ella Orešković, koja se ove godine natjecala i na Dori te se predstavila kao nova glazbena nada, nerijetko se na društvenim mrežama pohvali kakvim detaljem iz privatnog života, a ovoga puta obožavatelje na Instagramu je razveselila zavodljivim fotografijama u casual izdanju.

Odjevena i klasične traperice, kratki plavi topić i crnu vesticu, dobro raspoložena Ella je provela vrijeme u šetnji sa kućnim ljubimcem, a seriju fotografija objavila je na svom Instagram profilu. Lijepa Ella koja je na ovogodišnjoj Dori u Opatiji izvela pjesmu 'Come this Way' doista se može pohvaliti kako glasom tako i stasom.

Do nedavno je Ella uživala u morskim radostima, i počastila s fotografijama u bikiniju, sada se vratila u svakodnevnicu. Kako je nedavno otkrila, trenutno u dobroj i pozitivnoj fazi života. Posvećena je studiranju i glazbi, a odvoji i vrijeme za dečka i prijatelje.

Osim toga, Ella je nedavno otkrila kako voli modu, ali još nema definiran stil. Sama slaže odjevne kombinacije, a svoj stil opisuje kao ležeran te se vodi mišlju da je 'manje - više'.