VELIKA ISPOVIJEST

Kate Moss otkrila zašto je svjedočila u korist bivšeg partnera: 'Znam istinu o Johnnyju Deppu'

25.07.2022 u 21:46

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki i modela, objasnila je razloge svoje odluke da stane u obranu slavnog glumca koji je nedavno vodio sudski spor protiv bivše supruge, Amber Heard. Na Deppovom suđenju je sudjelovala potaknuta željom da kaže istinu

Amber Heard je u javnosti tvrdila kako je Johnny Depp bivšu djevojku, Kate Moss gurnuo niz stepenice, a to je rekla na suđenju za klevetu prošle godine te je na onom u svibnju 2022. godine iznijela isti argument. Slavna manekenka i model na iznenađenje mnogih u svibnju je putem videopoziva svjedočila i demantirala glasine.

'Skliznula sam niz stepenice i ozlijedila se', rekla je tada pod prisegom i dodala: 'Nikada me nije gurnuo, udario nogom ili bacio niz stepenice'. Na suđenju je ispričala da je zaista pala niz stepenice dok je s Deppom bila na odmoru na Jamajci, no rekla je da se spotaknula, a da je glumac dotrčao i da ju je odnio do sobe.

Sada je objasnila i zašto je podržala holivudskog glumca. 'Znam istinu o Johnnyju. Nikad me nije gurnuo niz stepenice. Morala sam reći istinu', izjavila je Kate Moss u intervjuu za BBC.

  • +3
Kate Moss Izvor: EPA / Autor: MARIO RUIZ