UŽIVA IZVAN GRADA

Kate Moss već godinama živi u predivnoj engleskoj seoskoj ljepotici čiji je interijer sama osmislila

26.05.2022 u 15:27

Bionic
Reading

Supermodel 90-ih, Kate Moss kroz svoju je dugogodišnju karijeru živjela u mnogim svjetskim metropolama, ali posljednjih godina svoj je mir pronašla u seoskoj idili svega dva sata vožnje od Londona. Uredila je staru kamenu kuću u Cotswolds, a njezin nesvakidašnji interijer zaista je za svaku pohvalu

Kate Moss jučer se kao svjedokinja javila na sudsku parnicu između bivšeg dečka Johnnyja Deppa i Amber Heard iz svog doma u okolici Londona. Bivša manekenka tamo živi već nekoliko godina gdje je raskošno i sa stilom uredila pravu seosku ljepoticu, staru kamenu vilu u Cotswoldsu.

Osim kamenim eksterijerom, drvenim prozorima s oknima, zelenilom i pomno osmišljenom hortikulturom oko posjeda, Kate Moss mislila je i na detalje u unutrašnjosti.

Djelić njezine intime otkrila je sestra Lottie Moss koja je česti gost u ovoj seoskoj ljepotici. Na njezinom Instagram profilu imamo uvid u neke od prostorija, poput sobe s crvenim zidovima, raskošne kupaonice u kojoj se čak smjestila i sofa, brojnim portretima, zlatnim i bakrenim detaljima.

Interijer prati staro viktorijansko doba Britanije, kojim je Moss očito očarana jer cijela kuća odiše antikvitetima.

U Cotswoldsu Moss živi sa svojim sadašnjim partnerom Nikolaijem von Bismarckom, 35-godišnji fotografom britansko- njemačkih korijena. Par je u vezi od 2015.