bili su četiri godine u vezi

Kate Moss svjedočila u korist bivšeg dečka: 'Johnny Depp nikada me nije udario niti gurnuo niz stepenice'

25.05.2022 u 18:38

Bionic
Reading

Holivudska glumica Amber Hear tvrdila je kako je Johnny Depp tijekom odmora s Kate Moss u Jamajci gurnuo manekenku niz stepenice, a sada je ona, koja inače skriva privatan život, preko video linka uživo iz Gloucestershirea u Engleskoj negirala sve što je Heard rekla na tu temu

Slavna manekenka je svjedočila je u korist bivšeg dečka Johnnyja Deppa tijekom suđenja koje je on pokrenuo zbog klevete bivše supruge Amber Heard.

Dok ju je ispitivao Deppov odvjetnik Benjamin Chew, ispričala je: 'Izlazili smo iz sobe i Johnny je napustio sobu prije mene. Dok sam izlazila iz sobe poskliznula sam se niz stepenice. Ozlijedila sam leđa. I vrištala sam jer nisam znala što mi se dogodilo i jer me sve boljelo. On je dotrčao natrag kako bi mi pomogao, odnio me u sobu i pozvao liječničku pomoć', rekla je Kate Moss i pobila tvrdnje Amber Heard. 'Nikada me nije gurnuo, udario niti bacio niz stepenice', poručila je manekenka koja je s Deppom bila u vezi od 1994. do 1998. godine.

Izvor: Društvene mreže

Podsjetimo, do njezina svjedočenja je došlo nakon što je Amber Heard spomenula manekenku tijekom svjedočenja 5. svibnja, dok je prepričavala priču o tome kako je Depp njezinu sestru Whitney Henriquez gurnuo niz stepenice dok je pokušavala smiriti sukob između tadašnjih supružnika.

Moss je bila na vrhuncu svoje slave kada je započela svoju intenzivnu vezu s Deppom koji je bio tinejdžerski idol zahvaljujući svojim ulogama u brojnim hit filmovima. Poznati su kao par koji je isprobavao razne opijate, drogirao se i alkoholizirao, a nakon prekida, Moss je kasnije rekla da je 'godinama plakala' zbog prekida, a njezina upotreba droga eskalirala je te je odvela na odvikavanje.

  • +3
Johnny Depp i Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia