u hangaru za zrakoplove

Kate Middleton vratila se svojim kraljevskim dužnostima uz široki osmijeh

18.09.2023 u 19:33

  • +2

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon ljetne stanke, članovi kraljevske obitelji vratili su se svojim dužnostima. Djeca su se vratila u školske klupe, a Kate Middleton ponedjeljak je iskoristila za posjet mornaričkoj bazi u Somersetu

Kate Middleton od prošlog je mjeseca glavna komodorica Kraljevske mornarice Ujedinjenog Kraljevstva, a ponedjeljak prijepodne iskoristila je za posjet mornaričkoj bazi. Dok je bila u posjetu hangaru za zrakoplove, Middleton se odlično zabavljala, a njezin je osmijeh osvojio sve okupljene.

U hangaru je isprobala prsluk za spašavanje i napuhivala ga noseći ga oko vrata. Kad je povukla prekidač za napuhivanje prsluka, zatvorila je oči i trgnula se kad se prsluk napuhao brzo i snažno, baš kao što bi to bilo u hitnoj situaciji. Djelujući malo zatečena brzim napuhavanje, princeza Kate prasnula je u smijeh, prije nego što joj je osoblje pomoglo da skine prsluk za spašavanje.

Osim toga, tijekom svog posjeta razgovarala je s osobljem u tornju kontrole zračnog prometa.

Radni je ponedjeljak princeza iskoristila i za chic odjevnu kombinaciju pa je odjenula crni sako zlatnih gumbića Holland Coopera u cijeni od 549 funti, bijelu majicu, crne hlače i crne salonke s debelom petom od 650 funti s potpisom Gianvita Rossija, a dodala je i naušnice Kiki McDonough u obliku suze.