U JEZERU ROUND POND

Kate Middleton i princ William proživljavaju scenarij iz najgorih noćnih mora: U jezeru ispred njihove palače pronađeno mrtvo tijelo

05.09.2020 u 17:58

Bionic
Reading

Ono što inače većina ljudi može vidjeti tek u najstrašnijim filmovima, odvilo se ispred Kensingtonske palače gdje je, u tamošnjem jezeru Round Pond, pronađeno mrtvo žensko tijelo, a nagađalo se kako ono pripada britanskoj umjetnici Endelion Lycett Green za kojom se donedavno tragalo, no ona je u međuvremenu pronađena živa

Britanski mediji ne prestaju pisati o događaju koji je pogodio Kate Middleton i princa Williama. Naime, u jezeru ispred Kensingtonske palače, u kojoj žive vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea sa svoje troje djece, pronađeno je mrtvo žensko tijelo.

Policija je iz jezera Round Pond izvukla tijelo, a identitet pokojnice za sada nije potvrđen, iako se isprva nagađalo kako bi ono moglo pripadati britanskoj umjetnici Endelion Lycett Green za kojom se donedavno tragalo, no ona je na kraju pronađena živa.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kako je za Daily Mail potvrđeno iz policije, smrt se za sada ne vodi kao sumnjiva. 'Uzrok smrti za sada nije otkriven, ali ne tretiramo kao sumnjivu. Istraga je u tijeku', rekao je glasnogovornik Scotland Yarda.

O cijelom događaju još se nije oglasio nitko iz kraljevske obitelji, iako nedaleko od jezera živi i princeza Eugenie sa suprugom Jackom Brooksbankom.