PLIJENI ELEGANCIJOM

Kraljica Letizia ima genijalnu Zarinu haljinu, koju se Kate Middleton ne bi usudila odjenuti

10.09.2020 u 13:08

Bionic
Reading

Kralj Filip VI je u pratnji supruge, kraljice Letizije od Španjolske, stigao na svečani događaj povodom Dana suradnika u palaču Viana u Cordobi. Lijepa kraljica je na račun svog elegantnog stajlinga još jednom ukrala svu pažnju medija

Nakon kraće pauze, tijekom koje se odmarala od službenih dužnosti, kraljica Letizia pridružila se suprugu na događaju u palači Viana u Cordobi, za koji je odabrala prekrasnu haljinu od tvida, midi kroja, s potpisom omiljenog španjolskog high street brenda Zara.

Detalj koji posebno privlači pažnju su spuštena ramena na haljini koja kraljevske dame redovito izbjegavaju u širokom luku. Gola ramena su strogo zabranjena na britanskom kraljevskom dvoru, pogotovo na važnim službenim događanjima, a taj dress code poštuje i Kate Middleton, koju smo svega dva, tri puta imali priliku vidjeti u haljini koja otkriva ramena.

No španjolska kraljica ne mari za uštogljena kraljevska pravila, što je nebrojeno puta pokazala svojim vrlo odvažnim i trendi odjevnim kombinacijama. Otvorene sandale, kožne suknje i espadrile na punu petu samo su neke od omiljenih modnih komada koji se kose s kraljevskim dress codeom, a koje kraljica Letizia obožava nositi.

  • +6
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zarinu haljinu Letizia je upotpunila tamnoplavim salonkama i clutch torbicom u istoj nijansi, a oba modna dodatka nose potpis brenda Carolina Herrera.

Elegantnu haljinu Letizia je nosila i u srpnju prošle godine, po čemu se da zaključiti da više nije dostupna na policama popularnog high street brenda.