'POKUŠALA JE'

Karlie Kloss poslala jasnu poruku šogorici Ivanki Trump; na društvenim mrežama nazvali je licemjernom

08.01.2021 u 16:54

Bionic
Reading

Oko aktualne situacije u Americi oglasila se i manekenka Karlie Kloss, koja je preko svog supruga, rodbinski povezana s Ivankom Trump i Jaredom Kushnerom. Kako je napisala na svom Twitteru, ona je 'pokušala razgovarati' s njima u vezi ometanja normalnog prijenosa predsjedničkih ovlasti, no nije otkrila kako je to završilo

Karlie Kloss udana je za Joshuu Kushnera, brata Jareda Kushnera, pa je paru putem Twittera poručila da bi trebali prihvatiti rezultate legitimnih demokratskih izbora.

'Čin patriotizma je prihvaćanje rezultata legitimnih demokratskih izbora. Odbijanje toga i poticanje nasilja je anti-američko', napisala je Karlie Kloss na svom profilu Twittera.

Manekenka se na taj način dotakla rulje koju su Donald Trump i Rudy Giuliani potakli da ne priznaju rezultate predsjedničkih izbora te da riješe tu situaciju nasiljem.

No, objava 28-godišnje manekenke zapravo je samo odgovor na ono što je Ivanka Trump napisala ranije. Ivanka Trump nazvala je pobunjenike ispred zgrade američkog Kongresa 'američkim patriotima'.

Netko je prozvao Karlie Kloss i rekao joj da se obrati svom šogoru i njegovoj ženi, na što je ona jednostavno odvratila da je već pokušala.

U pitanju je očito vrlo mlaki pokušaj. Netko je manekenku optužio za licemjerje jer s jedne strane osuđuje ponašanje svog šogora i njegove supruge dok je s druge strane nedavno kupila kuću u blizini Ivanke i Jareda u Miamiju.

Karlie Kloss nikad nije skrivala svoju podršku za nedavno izabranog predsjednika Joea Bidena, no politika očito nije nešto što bogatašicu trenutno pretjerano zanima.

  • +5
Karlie Kloss Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia