BUDUĆA MAJKA

Sreća je za Karlie Kloss potpuna: Nakon dvije godine braka napokon stiže i beba

30.10.2020 u 11:09

Bionic
Reading

Kako prenose svi američki mediji, manekenka Karlie Kloss i njezin suprug Joshua Kushner u 2021. godini po prvi će puta uživati u čarima roditeljstva

'Karlie je presretna što je trudna i što će roditi svoje prvo dijete u 2021. godini. Ona će biti divna majka', otkrio je izvor blizak 28-godišnjoj manekenki i njezinom sedam godina starijem suprugu Joshui Kushneru.

Karlie Kloss i Joshua Kushner nedavno su proslavili drugu godišnjicu braka, stoga je trudnoća najljepši mogući nastavak njihove ljubavi. Inače, Kushner je brat Jareda Kushnera, supruga Ivanke Trump, a cijela njegova obitelj isprva nije bila niti najmanje oduševljena njegovom vezom sa slavnom manekenkom.

Par je svoju vezu ozakonio 2018. na intimnoj ceremoniji, kojoj su prisustvovali samo najbliži, da bi potom, godinu kasnije, organizirali veliku zabavu za prijatelje i obitelj.

Ono što je najzanimljivije iz njihove dugogodišnje veze je podatak da Karlie Kloss obitelj svog supruga upoznala tek nakon što su njih dvoje proveli šest godina u vezi. Charles i Seryl Kushner, čiji je drugi sin Jared Kushner zet američkog predsjednika Donalda Trumpa, o drugoj su snahi imali najgore mišljenje, ne smatrajući je dostojnom njihova sina i govoreći ružne stvari njoj iza leđa.

To je išlo toliko daleko da joj je bio zabranjen dolazak na obiteljska okupljanja, a sve zato što ona nije židovka, poput njih. Inače, Kushnerovi su milijarderi koji su smatrali da im jedna manekenka i Victorijina anđelica ne može parirati ni u čemu te da će im jedan 'model donjeg rublja' upropastiti cijelu lozu. Kada je Joshua odlučio protestirati, rekavši kako se veza njegova brata s Ivankom Trump nije previše razlikovala od njegove, oni su mu rekli:

'Ivanka je drugo, ona je Trumpova krv. Ona je, baš kao i Jared, bogata nasljednica, a i pohađala je prestižni fakultet. Karlie je odrasla u predgrađu St. Louisa i nikada nije ni pohađala fakultet.'