KARLIE KLOSS

Slavna manekenka napokon pokazala svoj trudnički trbuščić

25.11.2020 u 14:41

Bionic
Reading

Bivša Viktorijina anđelica Karlie Kloss nedavno je obznanila da sa svojim suprugom Joshuom Kushnerom očekuje prvo dijete. Lijepa trudnica sada je javnosti napokon odlučila pokazati i svoj trbuščić koji polako raste

Za nekoliko mjeseci Karlie Kloss rodit će svoju prvu bebicu, te suprugu Joshui Kushneru podariti prvo dijete. Zgodna bivša manekenka, danas uspješna programerka sada je na Instagramu pred brojnim obožavateljima pokazala kako napreduje njezina trudnoća.

Ova 28-godišnjakinja pozirala je u romantičnom izdanju pored bazena u vili u kojoj stanuje sa suprugom, bogatim židovskim nasljednikom obitelji Kushner.

Na sebi je nosila žutu dugu haljinu, a rukama naglasila svoj trbuščić, koji polako ali sigurno sve više raste.

  • +2
Karlie Kloss Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

'Karlie je presretna što je trudna i što će roditi svoje prvo dijete u 2021. godini. Ona će biti divna majka', otkrio je izvor blizak bivšoj Viktorijinoj anđelici i njezinom sedam godina starijem suprugu.

Karlie Kloss i Joshua Kushner nedavno su proslavili drugu godišnjicu braka, stoga je trudnoća najljepši mogući nastavak njihove ljubavi. Inače, Kushner je brat Jareda Kushnera, supruga Ivanke Trump, a cijela njegova obitelj isprva nije bila niti najmanje oduševljena njegovom vezom sa slavnom manekenkom.