mnoštvo detalja

Kao iz serije 'Seks i grad': Glumica Petra Dugandžić pokazala svoj stan u Zapruđu, a mnoge su žene oduševljene jednom prostorijom

26.01.2021 u 14:43

Bionic
Reading

Glumica koju mnogi pamte po živopisnim ulogama u serijama 'Zlatni dvori' i 'Stella' obznanila je na društvenoj mreži da ona i suprug Saša Vranković prodaju stan. Fotografije na kojima se vidi šarmantan dizajna interijera privukao je pozornost i zbog jedne prostorije koja je san brojnih žena, a i muškarci vole prednosti koje nudi takav ormar, odnosno prostorija

Petra Dugandžić je oglasila da prodaje stan od 81 četvornog metra koji se nalazi na 9. katu zgrade. Četverosoban je, a ima dvije spavaće sobe i poseban dodatak, garderobnu sobu, odnosno walk-in ormar. U prostorijama dominira bijela boja s mnoštvom šarenog namještaja i dekoracije. Pozornost privlači i veliki balkon ukrašen šarenim pločicama i namještajem.

Glumica je nedavno izjavila da se bavi se razmišljanjima o odustajanju od glume. Ne zato što joj je to teško nego zato što bi željela živjeti mirnije. No svaki put kad pomisli da će se odseliti iz Zagreba i ide živjeti u prirodu, dobije dobre ponude.

  • +4
Petra Dugandžić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Inače prošlog ljeta u srpnju na Instagramu je predstavila apartman koji iznajmljuje u Rovinju. 'Malo upornosti, puno mašte, pravi prijatelji u pravo vrijeme na pravom mjestu i etogac! Naš mali raj u srcu starog grada je gotov i spreman za svoje prve goste', pohvalila se Petra Dugandžić. I ondje dominira moderan i simpatičan dizajn.