ZGODNA BRINETA

Dugo je nismo vidjeli, a sad se Petra Dugandžić pokazala s novom bojom kose

12.04.2018 u 10:54

Bionic
Reading

Kako je proljeće obično vrijeme za promjene i naša glumica odlučila je unijeti neke novitete u svoj imidž. Petra Dugandžić koju dulje vrijeme nismo vidjeli u javnosti, iz crvenokose zavodnice prešla je u nešto prirodnije tonove boje čokolade

Gledatelji su je posljednji put imali priliku gledati u seriji Nove TV 'Zlatni dvori' kad je zbog uloge rasne snaše Kate oduševila mnoge te dobila i Večernjakovu ružu, nagradu za glumačko ostvarenje godine. Nakon toga je počela skidati kilograme koje je natukla zbog te uloge u seriji te pokrenula serijal 'S Petrom i metrom!' no ritjeko smo je vidjeli u javnosti.

Sada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je vidimo u novom, svježijem i mladenačkijem izdanju. Kosu je skratila te je postala brineta. Naravno, prijatelji, kolege i ostali pratitelji su je zbog novog izdanja nagradili brojnim komplimentima.

Do novog poslovnog projekta Petra Dugandžić uživa u bračnom skladu sa svojim suprugom, 13 godina starijim zagrebačkim ugostiteljem Sašom Vrankovićem s kojim je u ljeto 2016. godine u Istri obnovila bračne zavjete.

Prvi dan #coffeetime #bgvibes #fairytale

A post shared by Petra Dugandzic (@dugandziceva) on

'Moja je najveća životna nagrada i poklon Saša. Kad sve stavite sa strane – posao, novac, slavu, nagrade – ostaje goli život u kojem imam osobu koja je moj oslonac i partner. Na tome sam zahvalna i to nikad ne zaboravljam', izjavila je ranije za Večernji list.

  • +9
Petra Dugandžić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakuš