FASHION GURU

Petra Dugandžić došla je na svoje; stesala je liniju i izgleda jako dobro, a ova joj haljina stoji kao salivena

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 28.09.2020 13:20
  • Objavljeno 28.09.2020 u 13:20
Petra Dugandžić

Petra Dugandžić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar

Petra Dugandžić zasjala je na premijeri predstave 'Majstori', u kojoj i glumi, u haljini koja joj stoji kao salivena. Nije pogriješila ni kod odabira frizure i zlatnih sandala, a Fashion Guru zaključio je da izgleda jako dobro

Nakon nekog vremena došla je i zagrebačka premijera hvaljene predstave 'Majstori' u kazalište Vidra. Dobru ekipu došli su podržati kolege i zaljubljenici u kazalište, a jedna od protagonistica u predstavi je i Petra Dugandžić.

Zgodnu i simpatičnu glumicu nismo vidjeli već neko vrijeme, kao i većinu njezinih kolega, ali vidim da polako sve dolazi na svoje. A na svoje je došla i Petra te je iskoristila ovo vrijeme, stesala liniju i izgleda jako dobro.

Njezin stajling za zagrebačku premijeru itekako je dobar, a nosi zanimljiv i pomalo glamurozan dezen na već provjerenom kroju koji joj stoji kao saliven. Zbog tako jakog dezena nije pogriješila ni kod odabira frizure i zlatnih sandala. Drago mi je da vidim Petru tako zadovoljnu i sretnu.

  • +12
  • +9

Poznati na svečanoj premijeri predstave 'Majstori'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!